Aantal commentaren, elementen, fouten, criteria, rubrieken

Het aantal dat je hier ingeeft, bepaalt hoeveel elementen in het beoordelingsformulier gebruikt worden. Afhankelijk van de beoordelingsstrategie geeft dit getal het aantal commentaren, beoordelingselementen, fouten, criteria of categorieën van criteria in een rubriek. Gewoonlijk heb je voor een opdracht tussen de 5 en de 15 beoordelingsonderdelen nodig. Het aantal hangt af van de grootte en de moeilijkheidsgraad van de opdracht.

Tijdens de opstartfase van de oefening kan dit getal veilig gewijzigd worden. Het getal verhogen zorgt voor extra lege beoordelingselementen op het evaluatieformulier. Door het aantal te verkleinen worden elementen onderaan het formulier verwijderd.

Alle beoordelingsmogelijkheden hebben een commentaarveld. Voor een opdracht zonder beoordeling bepaalt de waarde die je hier geeft het aantal bijkomende commentaarvelden. Als je hier nul ingeeft, dan krijg je slechts één commentaarveld.

Alle beoordelingen hebben een veld voor algemene commentaar. Voor een "Geen cijfers"-opdracht bepaalt het getal het aantal bijkomende commentaarvelden. Het kan op nul gezet worden, zodat het beoordelingsformulier slechts één veld voor algemene commentaar bevat.

Index of all help files
Toon dit helpbestand in het English