Frequently Asked Questions over boeken

Waarom slechts twee niveaus diep?
Twee niveaus zijn genoeg voor de meeste boeken, drie niveaus zou tot slecht gestructureerde documenten leiden. De boekmodule is ontworpen voor kort, uit meerdere pagina's bestaand studiemateriaal. Het is beter PDF te gebruiken voor grotere documenten. De gemakkelijkste manier om PDF's te maken is met virtuele printers (zie PDFCreator, PDF Factory, Adobe Acrobat, enz.).

Kunnen leerlingen boeken bewerken?
Alleen leraren kunnen boeken maken en bewerken. Er zijn geen plannen voor het implementeren van bewerken voor leerlingen, maar misschien maakt iemand anders iets gelijkaardigs voor leerlingen (Portfolio?). De belangrijkste reden is om de boekmodule zo eenvoudig mogelijk te houden.

Hoe kan ik de boeken doorzoeken?
Op dit ogenblik is er maar één manier, namelijk de zoekfunctie van de browser op de afdrukpagina. Zoeken is op dit ogenblik enkel mogelijk in de Moodle forums.

Mijn titels passen niet op deze lijn.
Probeer je titel anders te verwoorden of vraag je sitebeheerder om de breedte van de inhoudstafel aan te passen. Deze wordt voor alle boeken gedefinieerd op de configuratiepagina van de module.

Index of all help files
Toon dit helpbestand in het English